Reclame maakt producten en diensten begeerlijk. Teamenzo maakt reclame, maar wel eerlijk.

Niet het merk is belangrijk maar het product

En dat zegt een reclameman? Jazeker, want het is zo. Er komen steeds meer betekenisloze producten en betekenisloze merken op de markt waardoor het vertrouwen van mensen in eerlijke producten en reclame tot een dieptepunt is gedaald. De onderkant is bereikt en daarom tettert reclame van Teamenzo niet in je oor dat je NU snel moet kopen. Ik ben te porren voor eerlijke communicatie voor een eerlijk product. Als jij daar ook zo over denkt, hebben we al een klik.

Hieronder kun je al kennismaken met merkwaardig werk.

Good feelings

Indringend communiceren, daar krijg je maar één kans voor. Tijdens een vluchtige kennismaking een goed gevoel achterlaten. Als dat lukt heb je al gewonnen. Teamenzo ontwikkelt reclamemiddelen die gevoel en verstand combineren en die overtuigen. Met het hoofd in de wolken en met beide bene op de grond. Daarnaast zorgt Teamenzo voor een snelle en correcte uitwerking.

Van alle markten thuis

Veel ondernemers willen dat ik verstand heb van hun business en marktomstandigheden, maar ze hebben liever niet dat ik voor de concurrentie werk. Conflicting accounts heet dat in onze wereld. Als je een reclamebureau zoekt dat jouw business begrijpt en niet voor je allergrootste concurrent werkt, moet je me bellen: (0499) 378763 of e-mailen.

Teamenzo heeft ervaring in: de zoetwarenbranche, retail, farma, media, vastgoed, hi-tech, food, industriële productie, zakelijke dienstverlening, enz.