Het bouwen van een website kan frustrerend zijn en onnodig lang duren. Dat kan sneller.

Denk je wel eens: waar ben ik aan begonnen?

Dan ben je niet de enige. Vanaf het moment dat je besluit dat je een (nieuwe) website wil, begint de ellende. Je maakt een afspraak met webdesignbureau en wordt enthousiast van de eerste voorstellen. Een prachtig thema zorgt ervoor dat jouw business straks online schittert. En dan ben jij aan de beurt want de meeste webdesigners maken geen content, schrijven geen teksten, fotograferen en filmen niet en zijn niet zo bezig met de marketing van jouw business. Zaken die jij moet regelen. Dus je schrijft zelf wat (en hebt geen idee of dat lekkere SEO-teksten zijn). Je schrijft vooral over jezelf en te weinig over het probleem van je klanten dat jij graag oplost. Met je mobieltje maak je een selfie of je zoekt een fotograaf. Misschien ken je er een uit je netwerk. Maar hoe goed je het allemaal probeert te produceren en te regiseren, het valt allemaal niet mee. Het tempo gaat eruit en dan ligt de website drie maanden stil. Je hebt geen puf en inspiratie meer en twijfelt of je het allemaal wel goed doet. Vervolgens belt je webdesigner – vast een hele goeie – waar de content blijft, want hij wil het project afronden en een factuur sturen. En je denkt: waar ben ik aan begonnen. Hoe krijg ik die website ooit af?

Je website kan zoveel voor je betekenen.

Een goede website geeft antwoord op vragen, is overzichtelijk en wordt opgemerkt. Hoe je dat voor elkaar krijgt is geen abc-tje. Teamenzo bouwt sinds kort zelf websites, heeft verstand van content- en inbound marketing, schrijft je teksten, blogs en creëert je beeldmateriaal. Jij hoeft alleen maar te briefen en dan krijg je niet alleen een website die je wilt hebben maar ook een die je nodig hebt voor je business.

ENKELE VOORBEELDEN

… to be continued …

Projectwebsite voor het verhuren van 42 nieuwbouwappartementen in Zwolle. Website staat max. 1 jaar.

Projectwebsite voor het verhuren van 24 nieuwbouwappartementen in Groningen. Website staat max. 1 jaar.

FairySales leert je veel beter verkopen. Website met veel relevante content. De eerste maand al bijna 200 unieke bezoekers.