logo teamenzo
0499-378763

Marije Basstein

Een betekenisvol verhaal, goed in beeld

Marije Basstein

Films maken kan iedereen. Kijk maar eens op Youtube. En je hebt vast zelf al eens een film van je kat of kind geüpload. Best leuk maar zou je ook een opmerkelijke film kunnen maken van je bedrijf, product of jezelf? Dat is toch andere koek. Dan heb je hulp nodig van iemand die daar ervaring mee heeft. En die iemand ben ik, Marije Basstein.

Sales drive

Aan een mooi geschoten film die niet goed vertelt wat je verkoopt, heb je als ondernemer niet veel. Leuk al die shots van de productiehal maar ‘who cares’ als onvoldoende duidelijk wordt welk probleem je oplost en wie je aanspreekt.

Doordat ik al jaren actief ben in de sales en reclame weet ik wat je moet doen om een goed verhaal te vertellen en vooral wat je niet moet vertellen.

Goed verkopen en goed vertellen is mijn drive. Het resultaat moet de moeite waard zijn om te zien en te delen. Waardevolle content dus.

Samenspel

Bij Teamenzo videoproducties begint elke film met een goed gesprek. Dus niet met een briefing via de e-mail. Dat werkt niet. Door samen over je bedrijf, product of jezelf te praten, wordt veel duidelijk. De positionering, tone-of-voice, setting, het verhaal, de kernboodschap en dergelijke krijgen gestalte. Het liefst bezoek ik je bedrijf bij het eerste gesprek om een goed beeld te krijgen. Soms zijn we er snel uit en een andere keer hebben we meer tijd nodig. Hangt er van af.

Interesse?

Neem dan vrijblijvend contact met me op. Dat kan telefonisch: 0499-378763 of via marije@teamenzo.nl

Theo Basstein

Eigenwijs, maar geruststellend ervaren

Theo Basstein

Met ruim 30 jaar ervaring in het reclamevak kun je me toch zeker een ’blijvertje’ noemen… Ik ben een doener, denker, helper en storyteller. Met het hoofd in de wolken en beide benen op de grond.

De veranderingen in de wereld van marketing, reclame en communicatie blijven te interessant en uitdagend om los te laten.

En toegegeven, niet elke verandering maakt het vak makkelijker, maar nieuwe mogelijkheden, middelen en media bieden ook veel perspectief en opdrachten. Tenminste, als je kennis hebt en vaardig bent. Je zult mij niet horen klagen.

Diensten

Advertising en packaging design. Met deze diensten geef ik vorm aan uw communicatie of merk. Een advertentie voor een A-merk in ’Allerhande’ of ’Boodschappen’, een assortimentsfolder voor de sales of point-of-sale materiaal ten behoeve van een productintroductie… Bij Teamenzo is dit dagelijkse kost. Het ontwerpen van private label en seasonal verpakkingen en etiketten is een specialisme. Met name voor food-producten. Je moet er maar verstand van hebben. Teamenzo heeft die kennis.

Interesse?

Neem dan vrijblijvend contact met me op. Dat kan telefonisch: 0499-378763 of via theo@teamenzo.nl