logo teamenzo
0499-378763

Portfolio Online Video

Film in online marketing

Er is geen product of dienst, merk of bedrijf dat niet geschikt is voor online video. Je kunt met passie verhalen vertellen, producten laten zien en demonstreren, voordelen benadrukken en uitvergroten. Interviews die informeren en bevestigen. Met animaties breng je ideeën tot leven en muziek versterkt emotie. Kortom, online video is altijd geschikt! Met een goede marketingstrategie, de juiste content en een goed script films maken die je raken. Dat is waar Teamenzo voor staat. Effectieve films maken die de moeite waard zijn om te zien, te delen en er wat mee te doen. Films die verkopen en bekoren. Webvideo’s doen het bovendien goed om hogerop te komen in de Google zoekresultaten. En dat wil iedere ondernemer.

Samen een goede film maken

Elke film begint met een doel, idee en script. Dus moeten we eerst in gesprek om antwoord op vragen te krijgen. Om te bepalen wat belangrijk is en de moeite waard. En wat niet. Wanneer het script rond is en de locatie bepaald, kunnen we de film gaan opnemen. Enerverend wordt het als je zelf in de film meespeelt en dus ook tekst hebt. Zie je dat niet zitten dan bieden acteurs of een voice over uitkomst. Als de film eenmaal gemonteerd is, laat hij zich gemakkelijk verspreiden en delen. Voordat je het weet heb je een stroom aan kijkers, reacties en likes.

Een goed script is het halve werk

Wat is je boodschap en hoe vertel je die? Dat is kern van het filmscript. Van een simpele dienstmededeling veert niemand op. Een heuse storytelling beklijft en maakt iets los. Een verhaal dat mensen raakt, wordt onthouden en gedeeld. Daarom gaan we het liefst op zoek naar die invalshoek, metafoor of passie die wat teweegbrengt. Bijvoorbeeld een LED-lamp voor buiten geeft LICHT, is ENERGIEZUINIG maar zorgt ook voor VEILIGHEID en GEMAK. Welke insteek is nu het meest geschikt om het verhaal te vertellen? Dat bepalen we samen. Simpelweg vertellen hoe geweldig de lamp is, is onvoldoende. Stel de kijker centraal en maak hem blij.

Stilte! Opname …

Wat maakt een film professioneel? Natuurlijk een goed idee en liefst een gepassioneerd verhaal, maar ook de kwaliteit van de film en geluid is belangrijk. Teamenzo werkt met professionele filmcamera’s, cameramensen en editors. Maar ook zorgen wij voor de juiste belichting, geluid, sound en een strakke uitvoering in HD-kwaliteit.

Voice over

Het verhaal kunt u zelf vertellen of laten inspreken door een professionele stem. Teamenzo maakt gebruik van diverse voice-over specialisten. Maar als uzelf het verhaal wilt vertellen kan dat natuurlijk ook. Een goede voorbereiding is dan wel heel belangrijk. Weet daarom wat je gaat zeggen. Kruip in je rol.

Auto cue

Zelf in beeld verschijnen en de tekst inspreken kan best spannend zijn. Waar de één moeiteloos vertelt, heeft een ander een paar extra takes nodig. Lukt het niet goed om je script vloeiend te vertellen, dan heeft Teamenzo de beschikking over een professionele autocue. Wel zo makkelijk.

De prijs: Wat kost een online video?

De filmkosten worden bepaald door het onderwerp, de lengte van de film, de locatie en externe kosten zoals graphics, voice-over en muziek. Een video CV opnemen is goedkoper dan een bedrijfsfilm waarbij we 13 afdelingen in beeld moeten brengen om een productieproces uit te leggen. Maar om je een idee van de prijs te geven, hebben we bij elke film die je op deze website kunt zien de prijs vermeld. Als een bepaalde film die je aanspreekt misschien wat duur lijkt, leggen we je graag uit hoe dat komt. Informeer vrijblijvend: marije@teamenzo.nl

Film komt tot leven in de montage

Een film in één take opnemen is haast onmogelijk en daarom moeten na de opname de verschillende filmclips worden geselecteerd aan elkaar worden gemonteerd. Editing noemen we dat. Of filmmontage. De clips worden geselecteerd op lengte, kwaliteit en impact en vormen zo samen de film. Filmmontage is geen bijzaak maar een onmisbare activiteit. Kleurcorrecties, het gebruik van filters, geluidsfragmenten, voice-over, muziek, graphics enz… vormen het groter geheel. Het kan dat een halve dag filmopname kan leiden tot 2 dagen montage. Na het monteren wordt de film geëxporteerd in HD formaat, Via het internet (Youtube, Vimeo, Facebook, enz.) of DVD kan de film aan het werk!

Film soorten

De wereld van online video is veelzijdig en veelsoortig. We maken onderscheid in: bedrijfsfilm, productfilm, animatiefilm, elevator pitch op video, instructievideo, demofilm, inspiratiefilm, linkedin film, video cv, talent pitch video, enz.