logo teamenzo
0499-378763

Masterclass Make something happen!

Je bent ondernemer en je vraagt je steeds vaker af: “Hoe kom ik ondanks concurrentie en prijsdruk aan meer business? Wat moet ik doen om beter in beeld te komen bij mijn doelgroep? Ben ik nog wel op de juiste manier aan het ondernemen? Moet ik iets veranderen of nieuws ontwikkelen? Ik doe het nu wel goed maar hoe is dat over een paar jaar? Ben ik wel klaar voor de toekomst?”

Allemaal vragen die heel herkenbaar zijn voor ondernemers. In een concurrerende wereld is nou eenmaal altijd sprake van strijd. Bedrijven raken geobsedeerd door hun concurrenten en die rivaliteit leidt tot teveel nadruk op oude kansen, saaiheid en slaafs kopiëren van wat eerder succesvol is gebleken. Er moet fundamenteel iets veranderen.

Om als ondernemer weer het verschil te kunnen maken en gekozen te worden, moet je eerst zelf keuzes maken. Je zal weer lef moeten hebben, opmerkelijk zijn en waarde toevoegen aan je business want op safe spelen is riskanter dan ooit.

Wil jij weten hoe je dat moet doen? Geef je dan op voor het bijwonen van de Masterclass: Make something happen! Het is beslist géén 13-in-een-dozijn-verhaal of reclamepraatje maar een avondvullende voorstelling van zaken die je zal inspireren en aansporen. We nemen je mee op een reis die elke ondernemer vandaag de dag zou moeten maken. Een reis naar het verleden, via het heden naar de toekomst van het ondernemen. Een reis die stilstaat op bijzondere plekken in de tijd en een spectaculair uitzicht biedt op de toekomst. Deze reis gaat niet over de platgetreden of doodlopende paden van het ondernemen maar we leiden je over nieuwe, opmerkelijke en inspirerende wegen. Het is geen dwaze of gevaarlijke tocht maar juist een reële en inspirerende. Gaandeweg zul je zelfs enthousiast worden en genieten. Want het wordt vooral ook een leuk avontuur. Om in de reis te geloven is wel een beetje moed, creativiteit en passie nodig. Welke ondernemer heeft dat nou niet?

Kosten & deelname

Kosten: € 125,- p.p., excl. btw. Omdat de partners van veel ondernemers nauw betrokken zijn bij de zaak kunnen zij tegen een gereduceerd tarief van € 35,- excl. btw de masterclass bijwonen. Voor meer informatie en inschrijven kunt u contact opnemen met Marije Basstein: 0499-378763, 06-41299228 marije@teamenzo.nl

Heb weer het lef!